Hoe luisteren?

OP HET WEB

Wanneer je achter de computer zit en je wil naar je favoriete muziek-, nieuws- of sportzender luisteren, is Radioplayer de juiste plek voor jou. Je hoeft niets te downloaden. Klik op ‘Luisteren’ rechts bovenaan en begin te luisteren. Het werkt zoals een extra venster in je browser, dat je open kan laten staan of minimaliseren terwijl het afspeelt. 

Onze web player is uitgerust met een zoekmodule waarmee je alle zenders kunt doorzoeken, een liveshow of artiest kunt vinden en duizenden radioprogramma's kunt herbeluisteren.

Webplayer V4 NL

OP TABLETS EN SMARTPHONES

Installeer de Radioplayer.be app op jouw smartphone of tablet. Het is helemaal gratis te downloaden voor IOS en Android.  

Op deze manier kan je live naar meer dan 150 Belgische zenders luisteren en naar duizenden programma’s op verzoek. 

Met de Radioplayer.be app neem je jouw radio overal mee naar toe, in België of in het buitenland. Zelfs in de auto kan je luisteren dankzij de auto stand en compatibiliteit Carplay, Android Auto en SmartDeviceLink.

Doorzoek aanbevelingen, ontdek nabijgelegen of populaire zenders, maak back-ups van jouw favoriete zenders en programma's,... Allemaal met één druk op de knop.

iPhone Full NL

Ook op luidsprekers

Radioplayer is beschikbaar op aangesloten Sonos- en Bose Soundtouch-luidsprekers, en sinds kort ook op Google Home.

Onze Amazon Alexa-skill is momenteel alleen beschikbaar in het Frans in bètaversie.

Sonos