Radioplayer onthult zijn grootste productlancering ooit

Dit markeert een verschuiving voor Radioplayer, waarbij een meer innovatieve en vooruitstrevende aanpak wordt omarmd nu we overgaan naar een toekomst waarin radio aanzienlijk meer datagestuurd is. Alle producten en diensten die we dit jaar lanceren, zullen een grotere waarde en bruikbaarheid creëren voor zowel radioluisteraars, omroepen, autofabrikanten als grote technologiebedrijven.

Op de radio-, innovatie- en technologiebeurs, Radiodays Europe, verklaarde Yann Legarson, CEO van Radioplayer: "Deze productlancering vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal voor Radioplayer en de hele radio-industrie. We zijn toegewijd aan het stimuleren van innovatie en het verleggen van de grenzen van wat mogelijk is in radiotechnologie. Ons doel is om producten te creëren die niet alleen voldoen aan de veranderende behoeften van onze luisteraars, maar ook om omroepen, autofabrikanten en technologiebedrijven in staat stellen uitzonderlijke radio-ervaringen te leveren."

 

Introductie van onze nieuwe apps voor een betere 'seamless' ervaring

De nieuwste productlijn van Radioplayer omvat een reeks apps die zijn ontworpen voor gebruik in auto's, mobiele telefoons en smart-tv's, waardoor gebruikers van een ongeëvenaarde radio-ervaring kunnen genieten. Met een beter ontwerp, functionaliteit en baanbrekende seamless integratie, verbeteren deze apps de manier waarop luisteraars omgaan met de diensten van Radioplayer. De seamless integratie zorgt voor een consistente en ononderbroken luisterervaring op alle apparaten, waardoor gebruikers ongeëvenaard gemak en betrouwbaarheid krijgen.

"Onze apps beschikken over een frisse gebruikersinterface, die een geheel nieuwe gebruikerservaring biedt", zegt OJ Torvmark, Head of Product van Radioplayer. "Met intuïtieve ontwerpen en verbeterde functies kunnen luisteraars een naadloze en boeiende interactie met de diensten van Radioplayer verwachten. Stel je voor: je begint te luisteren in je auto, gaat naadloos verder via je telefoon en eindigt thuis op je tv. Het is een klein stukje radiomagie"

 

Meeslepende radio met Apple Vision Pro
De onthulling van de Radioplayer-app voor de Apple Vision Pro steelt de schijnwerpers op het Radiodays Europe-evenement. Bezoekers konden zich persoonlijk onderdompelen in deze baanbrekende ervaring op de Radioplayer-stand, waar ze de meeslepende radiofuncties van de app konden verkennen met behulp van de Apple Vision Pro-headset.

 

App-magie voor een verenigde industrie

De nieuwe productlijn van apps is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Kineton, een toonaangevend technologiebedrijf gespecialiseerd in media-, technologie- en automotive-oplossingen.

Giuseppe Aprea, hoofd van Kineton's Media IT & Telco Business Unit, deelt zijn inzichten: Onze samenwerking met Radioplayer is ongelooflijk de moeite waard geweest, waardoor we de collectieve expertise van de sector kunnen benutten. Deze samenwerking heeft innovatieve oplossingen gevormd, de evolutie van de radiotechnologie gestimuleerd en nieuwe normen gesteld. Samen herdefiniëren we de luisterervaring en laten we de kracht van samenwerking binnen de sector zien. De initiatieven van Radioplayer stimuleren innovatie en onderstrepen onze toewijding om wereldwijd geavanceerde oplossingen te leveren. Samen verleggen we grenzen en bieden we ongeëvenaarde waarde aan ons publiek.

Nello Saulino, hoofd van de UI/UX-afdeling, legt uit: “Met de ontwikkeling van de nieuwe apps is ons doel een revolutie teweeg te brengen in de luisterervaring van radio, zodat deze meer gestroomlijnd, responsief en gecontroleerd wordt. Door middel van geavanceerde technologie heeft Kineton zijn creativiteit de vrije loop gelaten om een frisse, essentiële look en feel te ontwikkelen, waardoor gebruikers een compleet nieuwe ervaring worden geboden die ongeëvenaard is in de branche. Nu is toegang tot radiocontent werkelijk slechts één tik verwijderd op elk afzonderlijk apparaat.”

De inzet van Radioplayer voor innovatie en samenwerking blijkt duidelijk uit deze historische productlancering. Terwijl we de grenzen van de radiotechnologie blijven verleggen, blijven we toegewijd aan het leveren van ongeëvenaarde waarde en uitmuntendheid aan zowel onze luisteraars als partners. OJ Torvmark benadrukt verder: "Kineton's expertise en innovatie hebben ons tijdens deze reis uitgedaagd en geïnspireerd. Hun samenwerking is cruciaal geweest bij het aandrijven van de innovatie die een revolutie teweegbrengt in de radio-ervaring."

 

Recent nieuws